SON DAKİKA
SON DAKİKA

Oğuz Yılmaz

Oğuz Yılmaz ile ilgili tüm haberleri, son dakika Oğuz Yılmaz haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Oğuz Yılmaz haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Oğuz Yılmaz Haberleri

İbo'ya küs gitti
Magazin
İbo'ya küs gitti

İbrahim Tatlıses, bir dönem aralarında tartışma yaşanan ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Tatlıses, "Ankara'nın yetiştirdiği nadir sanatçılardan Oğuz Yılmaz kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

21 Mayıs 2021, 10:55
Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz öldü mü?
Magazin
Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz öldü mü?

Sosyal medyada ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiği konuşuluyor. Sanatçının yüz binlerce hayranı ise konuşulan bu iddianın doğru olup olmadığını merak ediyor.

19 Mayıs 2021, 18:54
Trabzonspor'dan Oğuz Yılmaz’a yakın takip
Trabzonspor
Trabzonspor'dan Oğuz Yılmaz’a yakın takip

Şampiyonluk parolası ile çıktığı sezonda son 2 hafta kala rakibi Başakşehir'e zirveyi kaptıran Trabzonspor'da son Kayserispor maçı sonrası gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Özellikle savunma bölgesinde sıkıntılar yaşayan Bordo Mavili ekip yabancı sınırından dolayı yerli isimlere yöneldi. Listenin başında da Denizlispor'da forma giyen Oğuz Yılmaz var.

26 Temmuz 2020, 15:57
Formayı giymeden Trabzonspor tarihine geçti
Trabzonspor
Formayı giymeden Trabzonspor tarihine geçti

Denizlispor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Oğuz Yılmaz Trabzonspor’un radarına girdi. 27 yaşında olan tecrübeli savunmacı, Akyazı Stadı’nda kendi kalesine gol atmış, bu da, ‘Akyazı Stadı’nda Trabzonspor’un 100 golü olarak’ kayıtlara geçmişti

29 Nisan 2020, 11:44

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap